dijous, 10 de gener del 2013

SETMANA DEL 10 AL 14 DESEMBRE

SETMANA DEL 10 AL 14 DESEMBRE



DILLUNS:
Van els han fet matemàtiques teníem deures, algú ehs ha fet i alguns no els han fet. A la següent hora van fer la llengua estrangera" Angles". Van fer una activitat per aprende els verbs. Després van fer la classe de Tecnologia.


DIMARTS:
 A la primera hora del matí, la classe de naturals, ens van dir a tota la classe la nota final del primer trimestre.
També vam fer el taller de cuina, és un taller que fem bocates i panini als profes i després cada mes han de pagar, també van fer l'examen de naturals


DIMECRES:
Vam fer les primeres hores, vam fer naturals que van picar amb els alumnes i després van anar anar a terrassa a fer una sortida el museu a la ciència. Ens van explicar que una fàbrica al anys 80, com es traballavan i tot.


DIJOUS:
Van fer 3 classes que no teníem professor/a, i van fer els treballs que ens van donar, van fer tots i van portar tots mol be . També van fer educació física, voleybol, ens van ensenyar les tactiques , i després cap a casa.


DIVENDRES
A la primera hora van fer socials, van fer preguntes sobre Egipte.
Després vam fer Anglès  va ser molt divertida , ja que havíem de dir a algu company que haìa de fer. A la següent hora va ser educació fisica, vam fer voleyvol les tactiques i desprès un partit. Vam fer el pati de 30 min, i despres, vam fer la tutoria, vam mirar els carnets i les graelles. A l'ultima hora va ser castella vam intentar veure una pelicula.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada