dijous, 4 d’abril del 2013

La setmana de 18 al 22 de febrer

dilluns:
A la primera hora del matí ens ha tocat mates i a cavar las probes de mates el tema 3.La seguda  hora  del matí ens ha tocat castellà i havia deures del quadern de competències bàsiques i avia las pagines 16 i 17. La tercera hora del matí vam fer projecte i havia deures que eren  entregar una Fitxa de la l'espada del mon.

dimarts:
A la primera hora del matí ens va tocar naturals i vam fer a classe un esquelet humà.La segona classe vam fer català amb la Laia i havíem de fer un dossier de català. 
tercera hora entres teniem cuina i vam fer uns entrepans pels profes i nosaltres tambe vam ter entrepans. les altres i hores que són de 11:30 a les font de ferro.

dimecres:
A la primera hora ens va toca lectura català i  oliklak la mitja hora invials fer oliklak i les últims 30 minuts  vam fer català lectura.

dijous:
A la primera hora lectura de castellà. la segona hora mates.fer deures la pagina 44,exercici 3 i 4.tercera  hora socials pero no va venir la professora i vam fer deures.ala quarta hora teniem català amb la Pilar i vam un libra de llegua catalana i literatura el nom del llibre destreses bàsiques, a la quinta hora educació física.

divendres:
La primera hora socials i no va venir la professora i vam fer deures. la segona hora angles i ens ha tocat amb el Josep, que es un substitut de la Montse, però era l'últim dia amb nosaltres a classe i vam fer el dossier d'angles a l'ordinador. la  tercera hora educació física.a quarta hora,tutoria i teniem que entregar els carnets.quinta hora castellà amb l' Elisabet vam fer un dossier de vocabulari.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada