divendres, 31 de maig del 2013

Dia del 20 al 24 de maig de 2013

DILLUNS. A primera hora van tenir classe de matemàtiques i teníem deures i tots els vam fer. Més tard teníem classe de castellà i també teníem deures i jo no els vaig fer. A tercera hora teníem projecte i tenia que repetir l' examen de socials i després vam tenir pati.
A l'hora d'anglès la profe es va portar a la seva filla i sabia mes que nosaltres, i després  van tenir dos hores de tecnologia per fer l' estadi de futbol
DIMARTS. A primera hora vam tenir ciències naturals i vam fer un examen del cos humà i després vam tenir català amb la Laia i vam corregir un exercici. Posteriorment, vam tenir cuina i  vam fer entrepans  i paninis pels profe i per nosaltres .
Vam tenir pati, després vam fer dos hores de projecte amb classe amb la Núria i la Pilar. L'última hora la vam fer amb la Pilar fent feina de Kampus.
DIMECRES. A primera hora vam recollir el l'oliclak i després vam anar a classe a fer biblioteca de castellà . A la següent hora vam fer naturals i vam acabar l' examen i més tard català que ens van donar un exercici per corregir i a l'acabar vam anar al pati. Més tard vam fer matemàtiques i teníem deures i tots els vam fer. La següent hora era de l'Elisabeth vam fer una mica de exercicis i després vam jugar a un joc i després a ultima hora ven tenir kampus
DIJOUS.A primera hora vam llegir un llibre de castellà cadascú, després teníem matemàtiques i teníem deures, més tard socials i després vam tenir socials. A català no vaig portar el material, en aquest cas el llibre, i vaig tenir mala nota per aquest fet.  A última hora educació física i després cap a casa.
DIVENDRES.A primera hora vam tenir socials, després angles i vam repassar un power point  i després vam tenir educació física,  tutoria i castellà amb l'Elisabet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada