dijous, 20 de març del 2014

SETMANA DEL 17 AL 21 de març

Dilluns:El dilluns a primera hora vam fer lectura i les preguntes del capítol 2. Vam fer el quadernet de matemàtiques i comprensió lectora a castellà. A Naturals vam fer la sopa de lletres, ens va costar una mica però amb ajuda de tots ho vam aconseguir.

Dimarts: A primera hora vam fer socials amb la Núria Clua, el tema de l'art gòtic i les pintures. Després vam fer exercicis del dossier d'hàbits d'estudi. La Marta ens ha posat les competències bàsiques, vam posar la fitxa de la Font del Ferro qui encara no l'havia enviat i la vam corregir.


Dimecres: NO VAIG ESTAR.




Dijous: Vam fer Oliklak, com sempre, després lectura de català, jo he llegit el llibre El Diari de Anna Frank.  Durant l'hora de matemàtiques, hem fet el quadernet, i a naturals hem fet el JCLIC de L'aparell Respiratori. Per últim, a educació física  hem jugat al conill i hem fet lliure (futbol, bàsquet... el que hem vulgut).

Divendres: A primera hora hem fet els deures de Català que teníem. Després hem vist la pel·lícula d' Indiana Jones i algunes escenes em van fer molt fàstic. Hem fet un examen amb la Núria de l'art gòtic, i hem començat a Castellà una unitat nova i hem fet les primeres activitats del llibre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada