dimarts, 30 de novembre del 2010

Barça Real madrid 5-0

Hola aquesta setmana parlarem de fútbol. Com tots sabeu aquest dilluns 29 de novembre s'ha jugat el classic entre el Barça i el Reial Madrid com sabeu que ha guanyat el barça 5-0 i el clima de l' aficio estava molt escalfat i arribaven el gols. El primer gol va ser del mig Xavi Hernandez als 10 minuts Andres Iniesta fa un cesió de gol a Xavi Hernandez i el de Terrassa toca la pilota sobre Iker Casillas, el segon gol ve del peu del davanter asturia David Villa li va donar la pilota al canari Pedro va tocar la pilota per que es fiquès a la porteria al minut 17 . Així va acabar la primera part amb Cristiano Ronaldo emprenyat amb l'arbitre Iturralde, a la segona part el 3 gol del Barça va fer-ho el davanter David Villa que va fer una jugada de Mesi espectacular que l' astuarià va aprofitar al minut 50 i el 3 gol del barça un altre gol de David Villa que fa una pasada el Argentin messi per que David Villa marques el 4 i el 5 va se de Jeffren el noi de la cantera del barça.